achter de schermen

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Tijdens een leuke workshop verken je de banketbakkerskeuken leer je een paar kneepjes van het vak. Met het gebruik van echte ambachtelijke producten maak je tijdens de workshop bijvoorbeeld slagroomtruffels, bon-bonnieres, taarten, chocolaatjes of koekjes. Om je vingers bij af te likken! 

Alle workshops worden gegeven door de banketbakker zelf. Je kunt deelnemen met een groep van 8 tot 15 personen. De kosten bedragen € 49,95 per persoon. De data waarop een workshop plaatsvindt gaan in overleg.

 

Kinderfeestje

De aller jongsten zijn natuurlijk ook van harte welkom! Vriendjes en vriendinnetjes mogen allemaal uitgenodigd worden tijdens een kinderfeestje in de keuken van de banketbakker. Samen met de bakker ga je koekjes maken. Stiekem een beetje snoepen hoort er natuurlijk ook bij. 

De kosten voor een kinderfeestje bedragen € 19,50 per kind. Oudere kinderen met de leeftijd van 12 jaar en ouder kunnen een slagroomtaart maken. Hiervoor bedragen de kosten € 24,50 per kind. 
Deze workshops kunnen worden gegeven op woensdag- of zaterdagmiddag en duren ongeveer 2 uur. De groepen bestaan uit 8 tot 15 kinderen en bij zowel de jonge als oudere kinderen is begeleiding gewenst.

Voor vragen of het plaatsen van een reservering kun je altijd contact opnemen via : info@krijnverdoes.nl